Пица-Ресторан

Откриете ги нашите уникатни вкусови!


Различни вкусови, ист квалитет. Ве покануваме да ја пробате нашата вкусна храна, во комбинација со македонско вино или пиво. Пица, тестенини, салати и сл. се еден дел од нашиот заштитен знак.


Ди Анголо "Пица - Ресторан"

Фото Галерија


Нашето Мени


Резервирајте

Секогаш Добредојдени!

Booking-Logo-PNG-Photo