Контакт


Доколку имате прашања, ние ви стоиме на располагање

КОНТАКТ

Ди Анголо Пица - Ресторан & Сместување

diangolo2018@gmail.com
+389 46 260 003
+389 71 738 358

следете не на Facebook
Di Angolo Pizzeria, Ohrid

Петар Чаулев 31,
Охрид 6000

info@diangolo-ohrid.mk
+389 46 260 003


Пратете ни меил

Време е за резервација

Секогаш Добредојдени!

Booking-Logo-PNG-Photo