За Нас


Мирен престој, вкусна храна


Кога имате комбинација на одлични апартмани и пица-ресторан кои нудат вкусна храна, знаете дека имате победничка комбинација. Ди Анголо пица- ресторан и апартмани, обезбедува најдобра сместувачка услуга и ресторан, каде што можете да уживате во вашиот оброк со вашето семејство и пријатели.


РЕЗЕРВИРАЈТЕ

Што нуди нашето сместување??


Време е за Резервација

Секогаш Добредојдени!

Booking-Logo-PNG-Photo